OM TICKET WOMAN

Ticketwoman by HP

FILOSOFI

Empati er nøglen til succes. Markedets respons på design er afgørende.

TicketWOMAN matcher efterspørgslen fra premium-forhandlere med forbrugernes ønsker ved at relancerer den tidligere succesfulde TicketWOMAN, der tilføjer stærke synlige designdetaljer.

TicketWOMAN vil tilfredsstille efterspørgslen efter højkvalitetsovertøj og stærkt matchende tilbehør, såsom unikke håndtasker og en række kashmirhætter, handsker og tørklæder.

Visionen for mærket er at tilbyde en sortiment af de rigtige farver på det rigtige tidspunkt samt levere et simpelt, unikt og funktionelt design, der tiltrækker den forbruger, der foretrækker god smag.

TicketWOMAN tilbyder en “vegansk linje” af produkter med alternativ høj isoleringsydeevne og smukke kunstige dekorationer.

Vi vil holde øje med forbrugernes krav – Følg vores udvikling på Instagram og Facebook.

De bedste hilsner

Hans Peter Høeg Larsen

10.000 glade kvinder kan ikke tage fejl …

I løbet af årene er der blevet produceret titusinder dunjakker under navnet TicketWOMAN og OUTDOOR af TICKET.

25 års erfaring med mode- og dunprodukter kombineret med vores tætte relationer til førsteklasses leverandører sikrer en høj kvalitet med et meget attraktivt prisniveau.

Hver uge har vi opkald fra tilfredse forbrugere, direkte eller via sociale medier, og spørger, hvor de kan købe TicketWOMAN. Vi har tusindvis af loyale forbrugere.

TicketWOMAN var oprindeligt en del af børnemærket Ticket to Heaven. I dag driver vi mærket selvstændigt.

Vores mål er at give brandet et mere eksklusivt udseende, samtidig med at bibeholde alle de klassiske, komfortable og funktionelle funktioner, som tidligere skabte succesen.

Af disse grunde kalder vi det nye mærke “TICKETWoman by HP”.

Større og mindre lynlås i sølv og guld samt andre nye detaljer og designs øger kollektionerne. Nye korte og længere versioner af letvægtsdun og nye taljede jakker i moderne pasform plus yderst fin vaskebjørns- og kunstige pelse, giver kollektionen et bredt udvalg. De populære “ældre designs” bibeholdes, men tilføjes nye designdetaljer, der ligeledes gør disse designs unikke.

Vores vision er at skabe et elegant og rustikt look samtidig, især ved de nye designs og unikke detaljer på de klassiske og kendte materialer og farver.