10.000 glade kvinder kan ikke tage fejl …

I løbet af årene er der blevet produceret titusinder dunjakker under navnet TicketWOMAN og OUTDOOR af TICKET.

25 års erfaring med mode- og dunprodukter kombineret med vores tætte relationer til førsteklasses leverandører sikrer en høj kvalitet med et meget attraktivt prisniveau.

Hver uge har vi opkald fra tilfredse forbrugere, direkte eller via sociale medier, og spørger, hvor de kan købe TicketWOMAN. Vi har tusindvis af loyale forbrugere.

TicketWOMAN var oprindeligt en del af børnemærket Ticket to Heaven. I dag driver vi mærket selvstændigt.

Vores mål er at give brandet et mere eksklusivt udseende, samtidig med at bibeholde alle de klassiske, komfortable og funktionelle funktioner, som tidligere skabte succesen.

Af disse grunde kalder vi det nye mærke “TICKETWoman by HP”.

Større og mindre lynlås i sølv og guld samt andre nye detaljer og designs øger kollektionerne. Nye korte og længere versioner af letvægtsdun og nye taljede jakker i moderne pasform plus yderst fin vaskebjørns- og kunstige pelse, giver kollektionen et bredt udvalg. De populære “ældre designs” bibeholdes, men tilføjes nye designdetaljer, der ligeledes gør disse designs unikke.

Vores vision er at skabe et elegant og rustikt look samtidig, især ved de nye designs og unikke detaljer på de klassiske og kendte materialer og farver.

Vi ser meget frem til at præsentere EFTERÅR / VINTER 2017/18 på denne nye hjemmeside og vil snart præsentere den nye FORÅR / SOMMER 2018.

Med venlig hilsen,

Hans Peter Høeg Larsen