OM TICKET WOMAN

I løbet af de seneste knap 18 år er der blevet produceret titusindvis af klassiske dunfrakker til kvinder under navnet Ticket Woman og OUTDOOR by TICKET. 

Ticket Woman matcher nu efterspørgslen fra premium-forhandlere med forbrugernes ønsker ved at relancere det tidligere TicketWoman, samtidig med at der tilføjes stærke, synlige designdetaljer til de lækre dunjakker og dunfrakker. 

Ticket Woman vil tilfredsstille efterspørgslen efter dunfrakker, overgangsjakker og overtøj generelt samt stærkt matchende tilbehør såsom unikke håndtasker samt kashmirtørklæder.

Ticket Woman blev oprindeligt startet i 2002 og var frem til 2012 et subbrand under børnemærket Ticket to Heaven, men drives i dag selvstændigt. 

Vores mål er at sikre brandet et mere eksklusivt udseende samtidig med at vi bibeholder de klassiske, komfortable og funktionelle detaljer der tidligere skabte succesen bag de klassiske dynefrakker og dunjakker. 

Vi har beholdt flere af de ikoniske designs fra fordums tid og kombineret disse med større lynlåse i sølv og guld på de varme dynefrakker, hvilket giver et funktionelt og tidssvarende produkt. 
Både korte og lange versioner af dynefrakker og dynejakker i moderne pasform, og med nye detaljer gør at vi kan tilbyde en lang række af unikke designs. 

Vi tilbyder ligeledes en vegansk linje af produkter med alternativ foring således at du stadig kan få en damefrakke med høj isoleringsydeevne og smukke, kunstige dekorationer

 

 

DETALJEORIENTERET DESIGN

Større og mindre lynlås i sølv og guld samt andre nye detaljer og designs øger kollektionerne. Nye korte og længere versioner af letvægtsdun og nye taljede jakker i moderne pasform plus yderst fin vaskebjørns- og kunstige pelse, giver kollektionen et bredt udvalg. De populære “ældre designs” bibeholdes, men tilføjes nye designdetaljer, der ligeledes gør disse designs unikke.

Vores vision er at skabe et elegant og rustikt look samtidig, især ved de nye designs og unikke detaljer på de klassiske og kendte materialer og farver.