VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUG AF HJEMMESIDEN

Hjemmesiden ejes og drives af Sportsfield Int. ApS, virksomhedsregistreringsnummer 41277203, Malling Bjergevej 78, Malling DK-8340

Alle navne, mærker, varemærker og logoer på hjemmesiden ejes af Sportsfield Int. ApS i Danmark eller deres tilknyttede partnere. Alle navne, mærker, varemærker og logoer er ophavsretsbeskyttede og/eller registrerede varemærker og må kun benyttes med tilladelse fra Sportsfield Int. ApS eller de respektive ejere af disse rettigheder. 

Indholdet på hjemmesiden såsom tekst, grafik, ikoner, billeder, videoer, lydfiler og software ejes af Sportsfield Int. ApS eller deres tilknyttede partnere eller selskaber. Download af indhold fra hjemmesiden er kun tilladt til personligt og ikke-kommercielt brug og under forudsætning af overholdelse af ophavsretten. Det er ikke tilladt at kopiere, distribuere eller genudgive indhold fra hjemmesiden til offentligt eller kommercielt brug eller på anden måde bruge det ophavsretsbeskyttede indhold uden tilladelse fra henholdsvis Sportsfield Int. ApS eller deres tilknyttede partnere og selskaber.

HANDELSBETINGELSER
Nedenstående vilkår og betingelser gælder for alle B-to-C leverancer fra Sportsfield Int. ApS, Malling Bjergevej 78, Malling DK-8340.

1. Kontraktsindgåelse
Der foreligger en endelig og bindende aftale mellem dig og TicketWOMAN, når din ordre er blevet bekræftet. Sportsfield Int. ApS sender en ordrebekræftelse til dig via e-mail, når ordren er blevet accepteret og afsendt. Kvitteringen for ordren, som modtages umiddelbart efter din indsendelse af ordren, udgør ikke en ordrebekræftelse.

Du kan udelukkende købe produkter på Sportsfield Int. ApS online shop som privat forbruger og ikke som erhvervskunde.

Sportsfield Int. ApS forbeholder sig ret til at udelukke personer fra at købe via Sportsfield Int. ApS online shop.

2. Priser, gebyrer og fragt
Alle priser oplyses inklusive moms og andre afgifter. Den gældende pris er den, der er oplyst på Sportsfield Int. ApS online shop for den pågældende vare på datoen for ordreafgivelsen.

Sportsfield Int. ApS forbeholder sig ret til at ændre priser, der måtte være fejlagtigt angivet på Sportsfield Int. ApS online shop. Sportsfield Int. ApS tager endvidere forbehold for prisændringer samt for ændringer af gebyrer og/eller andre omkostninger angivet på Sportsfield Int. ApS online shop til enhver tid, f.eks. på grund af ændringer i momssatser eller andre offentlige gebyrer og afgifter, stigende omkostninger eller som følge af den normale udvikling i detailpriser.

Bemærk at enkelte banker pålægger et udlandsgebyr på transaktioner i vores online shop. Dette gebyr opkræves af banken, og Sportsfield Int. ApS kan ikke tilbagebetale det. For flere informationer, kontakt venligst din bank.

Fragtpriser ved bestilling af varer på Sportsfield Int. ApS online shop:

 • GLS pakkeshop 40,00 DKK – (gratis levering ved køb over 699,00 DKK)
 • DHL Ekspres levering: 149,00 DKK

Sportsfield Int. ApS er ikke behjælpelig med momsrefusion i forbindelse med køb foretaget på vores online shop, som er sendt uden for EU af enkeltpersoner eller erhvervskunder.

Der tages forbehold for eventuelle fejl i tekster og priser, fejl i illustrationer, lagerbeholdninger, IT-systemer samt for udsolgte varer, forsinkelser, valutakurser, kunders fejlbestillinger og almindelig force majeure

3. Levering
Medmindre andet er oplyst er den sædvanlige leveringstid fra placering af ordren følgende:

 • GLS 1-3 hverdage.
 • DHL Ekspres levering: 1-2 hverdage.

Sportsfield Int. ApS er ikke forpligtet til at levere varer, der er udsolgt fra lager.

4. Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde den indgåede aftale uden begrundelse.

Returret

 • Fortrydelsesretten gælder i 30 dage.
 • Perioden beregnes fra den dag, du har modtaget varen.
 • Falder den sidste dag for udøvelse af fortrydelsesretten på en helligdag, en lørdag, søndag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december, udløber fristen den følgende hverdag.
 • Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Hvordan fortryder du aftalen?

 • For at gøre fortrydelsesretten gældende skal du meddele Sportsfield Int. ApS din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring.
 • Denne meddelelse kan du let og enkelt sende til vores kundeservice via vores kontaktformular.
 • Du kan også vælge at benytte denne STANDARDFORTRYDELSESBLANKET, men det er ikke obligatorisk.
 • Vi gør opmærksom på, at den adresse hvortil erklæringen om at fortryde aftalen skal sendes, ikke er den samme adresse, som varerne skal returneres til. Adressen hvortil varerne skal returneres, fremgår nedenfor under afsnittet ”Returnering af varer”.
 • Modtager vi dine varer retur uden meddelelse fra dig om udnyttelse af din fortrydelsesret, vil vi betragte returneringen af varerne som en udøvelse af retten til at fortryde købet.
 • Har du valgt leveringsmetoden Click & Collect (afhentning i én af vores butikker) og undlader du at hente din pakke, vil pakken blive returneret til Sportsfield Int. ApS online shop efter 14 kalenderdage fra den dato pakken blev leveret til butikken. Denne returnering af varerne betragter vi som din udøvelse af retten til at fortryde købet.

Tilbagebetaling

 • Hvis du gør din fortrydelsesret gældende, tilbagebetaler vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger, hvis du har valgt en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.
 • Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.
 • Ved delvis returnering af varer tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostninger. 

Returnering af varer

 • Du returnerer varerne til Sportsfield Int. ApS uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om, at du gør din fortrydelsesret gældende. Returneringen betragtes som rettidig, hvis varen er indleveret til postforsendelse eller en anden form for forsendelsesservice, der er ansvarlig for forsendelse af varen til Sportsfield Int. ApS, før udløbet af de 14 dage. Som bevis for rettidig returnering af varen forelægges kvittering for indlevering til postvæsen eller lignende til forsendelse.
 • Sportsfield Int. ApS afholder kunden selv udgifterne (porto/fragt) i forbindelse med returnering af varerne. Fremsender du varerne på anden vis, bærer du stadig alle omkostninger i forbindelse med returnering af varerne.
 • Varer returneres til Sportsfield Int. ApS på følgende adresse:
  Rebel Company ApS
  Malling Bjergevej 78, DK-8340 Malling
 • Varer som er i ringere stand end ved modtagelsen som følge af almindelig brug eller uheld kan ikke returneres. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.
 • Du kan læse nærmere om betingelserne for hvordan du returnerer varer HER.

5. Meddelelse ved fejlagtige varer
Sportsfield Int. ApS giver efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden for 24 måneder efter købet. Du skal reklamere inden rimelig tid efter at en sådan fejl eller mangel er eller burde være konstateret. Vi tilbagebetaler fragtomkostninger ifølge PostNords takster, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. 
Du reklamerer ved at sende returformularen (påført returårsagskoden) samt den fejlagtige vare til os på denne adresse:

TICKETWOMAN
Rebel Company ApS
Malling Bjergevej 78, DK-8340 Malling

Hvis du ikke længere har returseddel, kan du kontakte vores kundeservice og få en ny tilsendt.

6. Klagemuligheder
Er du uenig i vores behandling af din klage, har du mulighed for at henvende dig til Center for Klageløsning hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, og herefter til Forbrugerklagenævnet.

Vær opmærksom på, at visse betingelser skal være opfyldt, før Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet kan behandle din klage. Du kan læse mere på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside WWW.FORBRUG.DK. Du kan desuden finde et link til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens online klageformular HER.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens adresse: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.
Det er også muligt at klage over køb foretaget online via DEN EUROPÆISKE PLATFORM FOR ONLINETVISTBILÆGGELSE.

7. Ansvar
Sportsfield Int. ApS er ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende aftaleopfyldelse på grund af force majeure. Så længe en force majeure situation foreligger, er Sportsfield Int. ApS fritaget for opfyldelse af sine forpligtelser.

Sportsfield Int. ApS erstatningsansvar er ved alle erstatningskrav begrænset til et beløb svarende til prisen på den vare, som du har købt.

Sportsfield Int. ApS påtager sig produktansvar over for dig ifølge gældende lovgivning.

8. Gavekort

Bemærk, at du ved køb af et gavekort fra Sportsfield Int. ApS online shop accepterer de generelle vilkår og betingelser for gavekort.

Rabatkoder eller andre former for rabatter kan ikke anvendes til køb af gavekort.

Sidst opdateret d. 08-10-2020