TicketWOMAN's nye BAG AW18-kollektion er i butikkerne!

TicketWOMAN’s nye taskekollektion FALL/WINTER 2018 kommer i butikkerne i uge 28! Følg med her på siden og få de seneste nyheder – og se allerede nu vores BAGS AW18-kollektion med de nye fantastiske farver og den nye Open Tote Bag!

Contact us for more info

Om

TicketWOMAN – 10.000 glade Kvinder kan ikke tage fejl …

I løbet af årene er der blevet produceret titusinder dunjakker under navnet TicketWOMAN og OUTDOOR af TICKET.

25 års erfaring med mode- og dunprodukter kombineret med vores tætte relationer til førsteklasses leverandører sikrer en høj kvalitet med et meget attraktivt prisniveau.

Hver uge har vi opkald fra tilfredse forbrugere, direkte eller via sociale medier, og spørger, hvor de kan købe TicketWOMAN. Vi har tusindvis af loyale forbrugere…

Filosofi

Empati er nøglen til succes. Markedets respons på design er afgørende.

TicketWOMAN matcher efterspørgslen fra premium-forhandlere med forbrugernes ønsker ved at relancerer den tidligere succesfulde TicketWOMAN, der tilføjer stærke synlige designdetaljer.

TicketWOMAN vil tilfredsstille efterspørgslen efter højkvalitetsovertøj og stærkt matchende tilbehør, såsom unikke håndtasker og en række kashmirhætter, handsker og tørklæder.

Visionen for mærket er at tilbyde en sortiment af de rigtige farver på det rigtige tidspunkt samt levere et simpelt, unikt og funktionelt design, der tiltrækker den forbruger, der foretrækker god smag.

TicketWOMAN tilbyder en “vegansk linje” af produkter med alternativ høj isoleringsydeevne og smukke kunstige dekorationer.

Vi vil holde øje med forbrugernes krav – Følg vores udvikling på Instagram og Facebook.

Med venlig hilsen,

Hans Peter Høeg Larsen